ANTALYA / KORKUTELİ - KÜÇÜKKÖY ŞEHİT ADEM YÖRÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

Öğretmenlerimiz Yüksek Sanatla Buluşmaya Devam Ediyor

Öğretmenlerimiz her ay düzenli olarak yapılan sosyal etkinliklerle kurum içi birlik beraberlik sevgi ve muhabbetini kurum dışında da sergilemektedirler.

Son olarak öğretmenlerimiz Antalya Devlet Opera ve Balesi'nde gerçekleştirilen Madame Butterfly Opera ve Bale gösterisine aileleriyle birlikte katılmışlardır. Öğretmenliğin her zaman kişisel gelişime muhtaç bir meslek olduğunun bilincinde olan saygıdeğer öğretmenlerimiz kendilerini sadece akademik alanda değil pedagoji, teknoloji, spor, sosyal, kültür ve özellikle sanat alanında da sürekli geliştirmektedirler. Öğrencilerimizin her alanda gelişimine katkıda bulunabilmek için her zaman canla başla çalışan öğretmenlerimizi kutlar, motivasyonlarının her zaman en üst seviyede olması için her zaman kendilerine destek olduğumuzu belirtiriz.

04-12-201904-12-201904-12-201904-12-2019

Yayın: 04.12.2019 - Güncelleme: 04.12.2019 15:01 - Görüntülenme: 30